78210

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Pepík (78.136.174.133) --- 23. 12. 2008
Re: medovina

Chce to trochu Cyankály(kyanid draselný)prudký jed s příchutí hořkých mandlí.Raději bych tuto cestu opustil a šel na bylinky ty lidé berou a budou čím dál víc.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 32966


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Stonjek (90.183.70.9) --- 23. 12. 2008
Re: medovina

Tak bylinkami se hlavně napravuje nic moc chuť, aby se to vůbec dalo pít.Otázka ale zněla jak docílit mandlové chuti, např jak chutná Dolská mandlová. Přírodními mandlemi to zřejmě nepůjde. Všem na Konferenci přeji hezké svátky a hlavně hodně zdraví. To ostatní si za prodaný med můžeme koupit! Zdraví R. Stonjek

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 32968


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

      
(e-mailem) --- 23. 12. 2008
Re: medovina

Na to jsou dvě metody
1) Macerace plodů a bylin v lihu a pak se přidá do do hotového výrobku
2) rozdrcené plody nebo byliny se do kvasící tekutiny zavěsí v plátěném sáčku a necá po celo dobu kvašení
Do medoviny se musí vždy něco přidat me oobsahuje minimm kyselin a jiných huťových látek a medovina by byla velmi mdlé cuti
Doba kvašení též závicí na množství živných solí med sám osobě nemé téměř žádné Proto se tam přidávají.

Pepan


> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Stonjek <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: medovina
> Datum: 23.12.2008 10:59:59
> ----------------------------------------
> Tak bylinkami se hlavně napravuje nic moc chuť, aby se to vůbec dalo
> pít.Otázka ale zněla jak docílit mandlové chuti, např jak chutná Dolská
> mandlová. Přírodními mandlemi to zřejmě nepůjde. Všem na Konferenci přeji
> hezké svátky a hlavně hodně zdraví. To ostatní si za prodaný med můžeme
> koupit! Zdraví R. Stonjek
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 32970


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu